Dermatuer

Over Dermatuer

Werken bij Dermatuer, onze vacatures

Hou jij van werken in een actieve omgeving waar beslissingen snel worden genomen, dan pas jij goed in ons team. Dermatuer B.V. is een no-nonsense bedrijf, gevestigd in Breda. Het bedrijf distribueert drie merken in de Benelux, namelijk Dermalogica (Dermatuer-Pro), Bio-Therapeutic (Dermatuer-Tech) en REN Clean Skincare

Geen dag is hetzelfde

De ontwikkelingen in de cosmetica en health branche volgen elkaar in hoog tempo op. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks vele productlanceringen ons constant in beweging houden. Dit doen wij als team en dat zie je terug in onze persoonlijke wijze van samenwerken tussen de afdelingen. Deze dynamische omgeving is wat het hier zo bijzonder maakt hier te werken.

Ontwikkel je talenten

Wij zoeken naar collega’s die zich willen ontwikkelen en willen groeien, zo wordt jij beter in je werk en draag jij bij aan ons doel. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor je groei en ontwikkeling binnen Dermatuer. Je wordt niet aan de hand genomen tijdens je carrière binnen het bedrijf. Je wordt hier uiteraard wel in begeleid en gesteund. Maar jij neemt het initiatief en we gaan er samen een succes van maken. De middelen en faciliteiten zijn in ieder geval aanwezig.

Wie ben jij, waarom wij?

Word je onze nieuwe collega? Dan ben je nieuwsgierig, initiatiefrijk, hou je van uitdagingen en de bijbehorende verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde, want het komt wel eens voor dat we onze plannen aanpassen, dit maakt ons dynamisch. Maar jouw inzet, creativiteit en wendbaarheid zorgen ervoor dat jij hier heel goed mee om kan gaan. Jij hebt namelijk die ondernemende houding die past bij Dermatuer.

Ons team

Dermatuer B.V. bestaat uit een team van ca. 50 mensen. We hebben een informele werkcultuur met korte communicatielijnen. Hierdoor zijn we benaderbaar en staan de deuren voor elkaar open. We houden van transparantie en dat zie je terug in de inrichting van onze werkplekken: veel glas en veel licht. Deze transparantie is ook kenmerkend voor onze communicatie, die open, eerlijk en direct is. We winden er geen doekjes om als iets beter kan, maar verbeteren is altijd de insteek zodat we er samen van leren. De sfeer is hierdoor goed omdat we hier niet geheimzinnig over doen. ‘’Niet zeuren, kan gebeuren!”, is een spreuk die je dan wel eens hoort.