Dermatuer

Verhalen

Bij Dermatuer staan ze écht voor je klaar!

In 2007 ben ik gestart bij Dermatuer in het magazijn, dit zit op een andere locatie in Breda. Daar was ik verantwoordelijk voor het klaar maken van de orders voor de Dermatuer shops en schoonheidsspecialisten die onze producten gebruiken. Hiernaast controleerde ik de kwaliteit van alle inkomende en uitgaande producten en zorgde ik voor de administratie van alle werkzaamheden in het magazijn. Toen ik rugklachten kreeg en ik mijn werkzaamheden niet meer mocht uitvoeren ben ik doorgestroomd naar het hoofdkantoor. Naar de afdeling Customer Support. Dít is Dermatuer, er wordt goed voor je gezorgd en men kijkt naar andere mogelijkheden binnen de organisatie als je huidige functie niet meer bij je past. Nee, ik werk niet meer op de afdeling Customer Support. Door de groei van Dermatuer ben ik óók weer doorgegroeid, nu ben ik verantwoordelijk voor de Logistieke Administratie. Hier verwerk ik alle inkooporders, en hou ik zicht op de logistieke processen en beheer ik de voorraad. Dit is geweldig, want ik heb veel vrijheid in mijn functie en ik heb leuke collega’s op de mijn afdeling.

– Brigitta Balemans, Logistiek Administratief Medewerkster

In alles wat wij doen streven wij perfectie na.

Toen ik de vacature van Accountmanager voor de regio Zuid/West-Nederland zag, dacht ik, ‘’die baan is voor mij!’’. En gelukkig was dit ook zo. Vier jaar geleden ben ik gestart bij Dermatuer, ik kende Dermatuer al langere tijd omdat ik met hun producten werkte. Mijn gevoel dat ik had bij het product en merk klopt gewoon. Het is clean, no non-sense en doet wat het zegt en dat is ook precies de manier waarop wij werken. Als Accountmanager bezocht ik alle schoonheidsspecialisten en winkels in de regio die met onze producten werken. Nu ben ik verantwoordelijk voor de winkels en richt ik mij op de groei van deze Dermatuer shops. Daarnaast train ik ons nieuwe winkelpersoneel in de handelingen van onze specifieke Dermatuer Treatments. Je hoort het al ik heb enorm afwisselende werkzaamheden en daardoor is geen dag hetzelfde hier. Het is echt een uniek merk en bedrijf om bij te werken. We zijn hier een team en werken aan hetzelfde doel en dit doen we met heel veel plezier.

– Vera Schuit, Strategic Account Manager Retail Benelux

Ik heb mij hier nog geen moment afgevraagd; ‘’Wat kan ik nu eens gaan doen’’?

Begin 2014 ben ik hier gestart. Het gevoel dat ik hier kreeg was vanaf dag één uniek. Ik startte als online marketeer, maakte de stap naar Marketing & Creatie en sinds een half jaar ben ik Brand Manager bij Dermatuer. De tijd gaat hier snel. Ik heb me dan ook nog geen moment afgevraagd ‘Wat kan ik nu eens gaan doen?’ Werken bij Dermatuer is nooit saai! Het is een heel dynamisch bedrijf en mijn team en ik krijgen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Bovendien zijn de lijntjes kort en dat werkt fijn. We verzorgen hier niet alleen onze huid met Dermatuer, het kruipt op den duur ook bij je ‘onder’ de huid.

– Sabina de Koster, Brand Manager

Ik voelde mij hier direct welkom!

Wat gaat de tijd hier snel zeg! Ik ben hier nog maar recent gestart, augustus 2017, alles is dus nog redelijk nieuw voor mij. Maar er gebeurt hier zóveel, het is een ontzettend dynamisch bedrijf, de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ik heb direct mogen werken aan de productlancering van de PreCleanse Balm. Dit was echt heel leerzaam en het zorgt ervoor dat de leercurve hier steil is. Maar dat past goed bij mij. De eerste weken wordt je letterlijk en figuurlijk helemaal ondergedompeld in de producten en productkennis van Dermatuer. Dit was een intensieve en leerzame eerste maand, die eerste maanden zijn echt voorbij gevlogen. Dermatuer is een compacte organisatie, hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn we zo dynamisch. Mijn werkzaamheden zijn hierdoor heel divers, maar je moet wel prioriteiten kunnen stellen en je werkzaamheden goed in plannen. Bij Dermatuer staan ze open voor nieuwe ideeën, je krijgt de vrijheid om ze te bespreken en uit te voeren.

– Kathinka Gescher, Marketing & PR