Dermatuer

Verhalen

“Het voelt niet aan als werken, maar als thuiskomen”

In 2012 startte ik bij Dermatuer als Skincare Therapist in de eerste Dermalogica Concept Store in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding was ik enorm onder de indruk van het educatie team, wat hadden deze dames veel plezier in het lesgeven! Zoveel professionaliteit, respect en kennis binnen een vooruitstrevend bedrijf was best uniek. Ik kreeg de kans om door te groeien naar accountmanager, bezocht bestaande klanten en opende nieuwe locaties. Enorm leuk en leerzaam maar het verlangen en de kriebel om zelf kennis door te zetten bleef enorm groot. Sinds 2018 ben ik volwaardige trainer binnen het Educatie team en ben ik mede verantwoordelijk voor het educatief ondersteunen van al onze nieuwe en bestaande huidexperts.

Dermatuer geeft je de ruimte om te ontwikkelen zodat je echt 100% op je plek zit!

Een dag op kantoor voelt niet als werken maar eerder als thuiskomen in een aangename sfeer en omgeving.

– Natacha, Educator

”Bij Dermatuer staan ze écht voor je klaar”

In 2007 ben ik gestart bij Dermatuer in het magazijn, dit zit op een andere locatie in Breda. Daar was ik verantwoordelijk voor het klaar maken van de orders voor de Dermatuer shops en schoonheidsspecialisten die onze producten gebruiken. Hiernaast controleerde ik de kwaliteit van alle inkomende en uitgaande producten en zorgde ik voor de administratie van alle werkzaamheden in het magazijn. Toen ik rugklachten kreeg en ik mijn werkzaamheden niet meer mocht uitvoeren ben ik doorgestroomd naar het hoofdkantoor. Naar de afdeling Customer Support. Dít is Dermatuer, er wordt goed voor je gezorgd en men kijkt naar andere mogelijkheden binnen de organisatie als je huidige functie niet meer bij je past. Nee, ik werk niet meer op de afdeling Customer Support. Door de groei van Dermatuer ben ik óók weer doorgegroeid, nu ben ik verantwoordelijk voor de Logistieke Administratie. Hier verwerk ik alle inkooporders, en hou ik zicht op de logistieke processen en beheer ik de voorraad. Dit is geweldig, want ik heb veel vrijheid in mijn functie en ik heb leuke collega’s op de mijn afdeling.

– Brigitta Balemans, Logistiek Administratief Medewerkster

“Geen dag is hetzelfde”

Sinds december 2013 ben ik bij Dermatuer werkzaam als Business development manager en later accountmanager. Ik begeleid, informeer en enthousiasmeer de instituten en salons die met onze merken werken, met als doel om ervoor te zorgen dat deze zich zo goedmogelijk ontwikkelen als bedrijf en als huidexpert. Door de jaren heen heb ik de verantwoording over een aantal verschillende regio’s  gehad en inmiddels is new business ook een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden geworden. Dit zorgt ervoor dat voor mij geen dag hetzelfde is en ik mijn eigen agenda inplan met een mix tussen huidige klanten en mooie , nieuwe salons die hun zaak ook naar een hoger niveau willen brengen.

Als salesteam werken wij nauw samen met de afdelingen customer service, marketing en educatie en samen  zorgen wij ervoor dat onze klanten de perfecte service en ondersteuning ontvangen. Het blijft een kick geven als je samen met je klant de gestelde doelen haalt hierdoor ga ik dan ook na 6 jaar nog elke dag met veel plezier aan de slag.

– Saskia Bruijnesteijn, Accountmanager

“Veel kansen gekregen om mijzelf te kunnen ontwikkelen”.

Sinds 2014 ben ik onderdeel van een leuke club collega’s bij Dermatuer. Ik ben begonnen als accountmanager in de regio Zuid-West Nederland waarbij ik verantwoordelijk was voor relatiebeheer en het openen van nieuwe verkooppunten. Na 3 jaar heb ik een stap gemaakt naar de functie van Retail Manager en zette ik me met veel plezier in voor de groei van de Dermalogica shops. Inmiddels ben ik als Area manager verantwoordelijk voor een team van enthousiaste accountmanagers en zetten wij ons samen in voor het behalen van de targets.

Ik heb een afwisselende job en heb in de afgelopen jaar veel kansen gekregen om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Dermatuer is een unieke organisatie, waar we met een hecht team met heel veel plezier werken aan hetzelfde doel!

– Vera Schuit, Area Manager Nederland

”Ik heb mij hier nog geen moment afgevraagd; wat kan ik nu eens gaan doen?”

In ben in mei 2018 hier gestart. De tijd gaat hier snel. Ik heb me dan ook nog geen moment afgevraagd ‘Wat kan ik nu eens gaan doen?’ Werken bij Dermatuer is nooit saai! Het is een heel dynamisch bedrijf en mijn team en ik krijgen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Bovendien zijn de lijntjes kort en dat werkt fijn. We verzorgen hier niet alleen onze huid met Dermatuer, het kruipt op den duur ook bij je ‘onder’ de huid.

– Annabelle de Clippeleir, Marketing Manager

”Ik voelde mij hier direct welkom!”

Wat gaat de tijd hier snel zeg! Ik ben hier in maart 2018 gestart maar de tijd vliegt voorbij! Er gebeurt hier zóveel, het is een ontzettend dynamisch bedrijf, de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ik heb direct mogen werken aan de productlancering van de Sound Sleep Cocoon. Dit was echt heel leerzaam en het zorgt ervoor dat de leercurve hier steil is. Maar dat past goed bij mij. De eerste weken wordt je letterlijk en figuurlijk helemaal ondergedompeld in de producten en productkennis van Dermatuer. Dit was een intensieve en leerzame eerste maand, die eerste maanden zijn echt voorbij gevlogen. Dermatuer is een compacte organisatie, hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn we zo dynamisch. Mijn werkzaamheden zijn hierdoor heel divers, maar je moet wel prioriteiten kunnen stellen en je werkzaamheden goed in plannen. Bij Dermatuer staan ze open voor nieuwe ideeën, je krijgt de vrijheid om ze te bespreken en uit te voeren.

– Naomie Bugter, Online Marketing