Dermatuer

Account Manager Retail

 • Midden- en Noord-Nederland
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO

Jouw opdracht

Jij gaat Dermatuer positioneren in de retail, zowel bij landelijke grote spelers als bij onafhankelijke retailers in Midden en Noord- Nederland.  Met jouw ondernemerschap, creativiteit en passie voor een gezonde huid laat jij het aantal retail outlets significant groeien en bloeien.  Jij zorgt ervoor dat de merken van Dermatuer door retail-medewerkers met enthousiasme en ” brand love” worden uitgedragen.

Na 1 jaar heb jij een aanzienlijke groei en optimalisatie gerealiseerd binnen het retailnetwerk.  De retail-medewerkers zijn gepassioneerde ambassadeurs geworden en slagen erin om elke dag de merkbeleving voor Dermalogica, Ren Clean Skincare en Bio-Therapeutic naar een hoger niveau te tillen!

Ambitie

Educatie is dé oorsprong en kern van de bedrijfsvisie van Dermatuer; zij streeft naar een gezondere huid voor iedereen.  Dermatuer biedt al meer dan 22 jaar opleidingen en hoogwaardige totaalconcepten voor cosmeceuticals met klinisch bewezen werking en apparatuur, met 360 graden ondersteuning voor haar klanten in de BeNeLux.

Dermatuer streeft naar een verantwoordelijke maar ambitieuze groei in synergie met haar partners.  Hierbij staat ondernemerschap centraal, kwaliteit en professionaliteit voorop.  De ambitie van Dermatuer is om de verkoop van cosmeceuticals en geavanceerde apparatuur te verdubbelen in 2031.

Cultuur

Dermatuer bestaat uit een team van ca. 35 mensen.  Ze hebben een informele werkcultuur met korte communicatielijnen.  Ze houden van transparantie en dat zie je terug in de inrichting van de werkplekken: veel glas en veel licht.  Deze transparantie is ook kenmerkend voor hun communicatie, die open, eerlijk en direct is.

Groei

Bij Dermatuer staat groei centraal en kwaliteit voorop, ook voor jou.  Heb je nieuwe ideeën of wil je nieuwe projecten aanpakken? Graag! Met de groeiambities van Dermatuer is jouw toekomst niet vastgegoten, er zijn volop mogelijkheden!

Voorwaarden

Bij Dermatuer geniet je van het gemak van een auto van de zaak om Midden – en Noord-Nederland te bedienen.  Ze bieden niet alleen uitstekende voorwaarden, maar ook inhoudelijke uitdagingen die jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen.  Ben je klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten?  Kom bij het team en ontdek een wereld waarin jouw talent wordt gewaardeerd en beloond!

Solliciteren

Voor meer info en solliciteren:

www.velde.nl/dermatuer

  Direct solliciteren

  Jouw gegevens

  Jouw CV

  Jouw motivatie

  ja