Dermatuer

Shopmanager Dermalogica – Bijenkorf Counter Rotterdam – fulltime

 • Rotterdam
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40
 • Maandsalaris Marktconform
 • Plaatsingsdatum -

Functieomschrijving

Dermalogica is op zoek naar een dynamische en enthousiaste Shopmanager (full time) voor onze Bijenkorf Counter in Rotterdam.

Dermalogica, het moment dat jouw huid verandert.  Voor altijd.  En wie weet ook jouw carrière!

Voel je je thuis in een wereld waar het draait om professionele huidverzorging?  Houd jij van werken in een dynamische retail omgeving waar je samen met je collega’s elke dag klanten mag adviseren en blij kan maken met de beste Dermalogica producten?  Dan pas jij goed in ons team!

Dermalogica, nummer 1 wereldwijd in professionele huidverzorging, staat niet voor glamour & beauty.  Dermalogica staat voor huidverbetering en échte resultaten.  Onze trainingen zijn van hoog niveau en zorgen ervoor dat je stevig in je schoenen staat bij het geven van adviezen en behandelingen.  De combinatie met onze innoverende en hoogwaardige producten maakt werken met en voor Dermalogica boeiend en uitdagend! Hier kan jij deel van gaan uitmaken, want voor de Dermalogica Counter in Rotterdam zoeken wij een dynamische en enthousiaste Shop manager (m/v)!

 Wat ga je doen:

Als Countermanager neem je het voortouw om samen met je team de targets en omzetdoelstellingen te halen.  Je zet je leiderschapskwaliteiten op een spontane manier in en je inspireert je team zodat iedereen optimaal presteert.   Ook zorg je voor een optimaal kennisniveau en ontwikkelplan van jezelf en je team.  Pro-actief denken en handelen is jouw tweede natuur.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de winkel,  en je neemt je team en je klanten mee in onze specifieke en professionele Skincare wereld en beleving.  Jij bent pas blij als jouw klanten tevreden en met de juiste producten de winkel verlaten.

 Wie zoeken wij:

Wij zoeken een ondernemende, gedreven persoonlijkheid met ruime ervaring binnen de cosmeticabranche, met een eerste ervaring als storemanager.  Jouw passie is huidverzorging en je leert graag bij.  Hierdoor kan je als de beste product advies geven, en neem je je team hierin mee.  Je bent een voorbeeld voor je team en houdt ervan om hen aan te sturen, te begeleiden en te motiveren. Je staat positief en energiek in het leven, waardoor je je makkelijk aanpast en nieuwe uitdagingen aangaat.  Het aanbieden van virtuele services betekent voor jou een extra mogelijkheid om klanten nog beter te kunnen bereiken en dus je doelen te halen.  Uiteraard ben je resultaatgericht, en door je proactieve houding, gedegen productkennis en aandacht voor je klant haal jij je targets.  Je bent goed in plannen en organiseren.  Je bent bereid om flexibel te werken (ook avonden, weekends en feestdagen).  Je woont in Rotterdam of omgeving.

Wat bieden wij:

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij een leuke organisatie met een open cultuur.
 • Werken met hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten in een leuk team
 • Professionele en kwalitatieve opleidingen
 • Een salaris op basis van jouw werkervaring, en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder personeelskorting.
 • We hanteren alle veiligheidsmaatregelen die aanbevolen zijn door het RIVM. Om onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen, hebben we doorzichtige plastic schermen geplaatst, en verstrekken we mondkapjes, handschoenen en ontsmettende handgel.

Enthousiast geworden? Wij horen graag snel van je! Stuur je motivatiebrief en cv + foto t.a.v. Rayann Jeppe naar sollicitatie@dermatuer-pro.nl

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja